MISSIE

Binnen de ontwerpen van DesignZimmer architecten BNA streven wij naar een abstracte architectuur waarbinnen de essentie van het idee terugkomt. Wij werken vanuit de gedachte; doe een stap terug om verder te komen en blijf dicht bij de opgave om tot een sterke mix te komen tussen originaliteit, functionaliteit en maakbaarheid. Onze werkwijze is gebaseerd op enthousiasme, creativiteit en inzet aan het vormgeven van onze gebouwde leefomgeving. De projecten die wij maken en bedenken zijn de vertalingen van de wensen van particuliere en zakelijke / dienstverlenende opdrachtgevers. Hierdoor kennen we een diversiteit aan opdrachten, stedenbouwkundige onderleggers en volledige architectonische uitwerkingen. De rol van de architect is in onze ogen een totaal adviseur. Het integreren van ontwerp, voorbereiding en uitvoering past ons inziens het beste bij een kwalitatief doordacht project.

WERKGEBIED

Woningbouw, particulier als seriematig, verbouw en nieuwbouw : eengezinswoningen, appartementen, woontorens, rijwoningen, patiowoningen, schuurwoningen etc.

Utiliteitsbouw, kantoren, bedrijfsgebouwen, industrieel erfgoed, rijks- en gemeentelijke monumenten, renovatie etc.

Interieur, voor al onze projecten kunnen wij ook een interieurplan maken, van maatwerk tot totaal inrichting

Adviezen, haalbaarheidsstudies, verkavelingsstudies, stedenbouwkundige plannen, huisstijl, bouwtechnisch advies, vluchtplannen, NEN 2580 onderleggers, verkoopbrochures, interieur advies