TEAM

Marchel Mulderij (Epe, NL 1977) studeerde Bouwkunde/Architectuur aan de HTO Zwolle en later Architectuur (atelier woon- & werk huis, modernity) aan de TU Delft. Na zijn studie begonnen als vormgever/architect bij Ebbens architecten BNA en nadien buro Heetebrij. Gewerkt aan diverse nieuwbouwprojecten van schoolgebouwen voor primair onderwijs, zorggebouwen zoals AHOED instellingen en zorgappartementen voor gesloten zorghuisvesting. Daarnaast verantwoordelijk voor een diversiteit aan bedrijfshuisvestingen en woningbouw projecten binnen de seriematige en particuliere markt.

In 2005 gestart met DesignZimmer architecten BNA. DesignZimmer.nl is een vrije vertaling van ‚ontwerp-kamer .NL’, het ontwerp atelier dat eerder in Delft onder zijn initiatief diverse ontwerpen heeft gemaakt. Met DesignZimmer de focus gelegd op particuliere woningbouw, en kleine- tot middelgrote huisvesting binnen de utiliteitsbouw. Naast stedenbouw, en architectuur werkzaam als interieurarchitect.

Doelstellingen : een abstracte werkwijze waarbij de focus ligt op architectuur en bouwprogramma en daarbij de kwaliteit van onze leefomgeving een positieve impuls te geven ! Creativiteit, haalbaarheid en maakbaarheid verpakt in een verfrissende en verrassende jas.

SBA (Stichting Bureau Architectenregister) : 1.090115.035