Mail ons

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

070416 | NIEUWBOUW DIERENARTSENPRAKTIJK ZWOLLE-ZWARTEWATERLAND

Stadshagen is dè grote uitbreidingswijk van Zwolle, midden in deze wijk ligt een park ; de Stadshoeve. Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland heeft in 2018 de kans gekregen om deel uit te maken van een diversiteit aan sociaal-maatschappelijk-dienstverlenend aanbod waarmee de stadshoeve enkele bijzondere functies vertegenwoordigd binnen de wijk. Kenmerkend voor het cluster aan gebouwen is een gedeelde verschijningsvorm … getypeerd door hellende daken, houten gevels en een openbaar toegankelijk karakter.

Het gevraagde programma vanuit de praktijk voorziet aan een ontmoetingshal met aansluitend enkele spreekkamers, in het voorhuis een trimsalon, in het achterhuis operatiekamers en op zolder een overlegruimte. Alle functies zijn intern met elkaar verbonden middels zichtlijnen, grote vides, uitkijkjes en glazen wanden. De wens de praktijk toegankelijk te maken en de bezoeker, hond en kat een rustige verblijfplek te geven is uitstekend gelukt. Al met al van toegevoegde waarde voor de Stadshoeve.